Eroğlu: İbrahim Başkan Kocaeli’yi çiçek gibi yaptı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Eroğlu: İbrahim Başkan Kocaeli’yi çiçek gibi yaptı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

07 Ekim 2016 Cuma 00:08
Eroğlu: İbrahim Başkan Kocaeli’yi çiçek gibi yaptı

 Bakan Eroğlu: İbrahim Başkan Kocaeli’yi çiçek gibi yaptı

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Bir dönem Kocaeli’de de görev yapan Ankara Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminde bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 51 şehit veren Özel Harekat Daire Başkanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığının yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı’nda gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına da katıldı.

BAKAN EROĞLU İLE KOCAELİ’DEKİ YATIRIMLAR KONUŞULDU

Ankara temaslarında Orman ve Su İşleri Bakanlığını ziyaret eden ve burada Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir görüşme gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram da eşlik etti. Kaynakların akılcı yönetilmesiyle, tabiatı koruyan ve geliştiren, güçlü bir kurum olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda toplantı sonrası bir açıklama yapan Bakan Eroğlu, “Yurt dışından bir kök dahi fidan almayan, tamamen yerli fidanlarla Kocaeli’yi çiçek gibi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

GAZİ MECLİSİ VE ÖZEL HAREKÂT DAİRE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde bombalanan TBMM’yi gezdi. AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek’ten o gece yaşanılanları bir kez daha dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Meclisimiz o karanlık gecede, cesaretli duruşuyla tüm dünyaya çok önemli mesajlar vermiştir” dedi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve ilçe başkanları ile 15 Temmuz gecesi darbeci askerler tarafından bombalanan ve 51 Özel Harekat Polisimizin şehit verildiği Gölbaşı’ndaki Özel Hareket Daire Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Daire Başkanı Turan Aksoy’dan darbe kalkışması gecesi hakkında bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, şehitler için başsağlığı dileklerini bir kez daha iletirken, gazilerimize de şifalar diledi.

 

KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı bakanlığında ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve ilçe başkanları da eşlik etti. Yapılan görüşmenin ardından Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında, Kocaeli milletvekillerinin de katılımıyla koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda Kocaeli yatırımları masaya yatırılarak, ilçelerde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın da bir sunum gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 07.10.2016 00:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38