Karne Törenine Yoğun Katılım
İzmit Fevzi Çakmak İlkokulu’nda düzenlenen törene Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, okul müdürü Selila Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Öğrencilerle Sınıflarda Buluştu
Okul bandosu eşliğinde karşılanan Vali Aktaş, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Aktaş, yarıyıl tatilini eksikliklerin tamamlanacağı ve faydalı bilgiler öğrenileceği bir fırsat olarak değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.
Eğitim Çalışanlarına Teşekkür
Vali Aktaş, çocukların en iyi şekilde yetişmesi için gayret gösteren tüm milli eğitim çalışanlarına, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Eğitimin önemine vurgu yapan Aktaş, öğrencilerin geleceğe hazırlanmasında emeği geçen herkese minnet duyduğunu ifade etti.
Tatil İçin İyi Dilekler
Program sonunda Vali Aktaş, tüm öğrencilere ve velilere iyi bir yarıyıl tatili geçirmeleri temennisinde bulundu. Karne töreni, öğrencilerin mutluluğu ve velilerin gururu ile renkli görüntülere sahne oldu.





Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol