Artvinliler’den Sosyal Tesis

Mikail Kalyoncu’nun başkanlığını yaptığı Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’nin, İzmit Doğu Kışla Parkı içinde yer alan dernek binası ve sosyal tesisi hizmete girdi. Açılışta konuklara Artvin ve yöreye özgü yemekler ikram edildi

Artvinliler’den Sosyal Tesis

Mikail Kalyoncu’nun başkanlığını yaptığı Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’nin, İzmit Doğu Kışla Parkı içinde yer alan dernek binası ve sosyal tesisi hizmete girdi. Açılışta konuklara Artvin ve yöreye özgü yemekler ikram edildi

23 Mayıs 2016 Pazartesi 11:48
 Artvinliler’den  Sosyal Tesis
 Artvinliler’den  Sosyal Tesis

Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (KADER) yeni yperiyle birlikte, dernek binasının hemen yan tarafındaki sosyal tesis de hizmete girdi.

KADER’in açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, dernek yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu, hızlı bir şekilde ivme kazanan bir dernek olduklarını belirterek, “Kocaeli ve ilçeleriyle birlikte hareket ederek Kocaeli’de Artvinlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Derneğimizin bir misyonu var. Misyonumuz tamamen bayrağını, vatanını, dinini ve ülkesini seven milliyetçi ve muhafazakar çizgide devam etmek. Şartlar ne olursa olsun hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağız ve buna müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ARTVİN, KÜLTÜR MOZAİĞİNİN PARÇASI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:

“- Kocaeli şehri 81 ilden oluşan bir kent. Kocaeli’de Kocaelili çok daha az. Kent olarak bir kültür mozaiğiyiz. Birlik halinde yaşıyoruz. Tüm dernekleri destekleyen bir anlayışa sahibiz. Yöresel ve kültürel açıdan zenginlik abidesiyiz. Artvin, kültür mozaiğinin güçlü bir parçası”

Protokol konuşmaları sonrasında açılış kurdelesi kesilerek dernek binası ve derneğin sosyal tesisi hizmete açıldı. Konuklar, kendilerine ikram edilen Artvin ve bölgeye özgü yiyeceklerin tadına baktı, karınlarını doyurdu.

Son Güncelleme: 24.05.2016 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38