Başkan Doğan’ın makamı dolup taşıyor

İzmit Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Dr. Nevzat Doğan’a tebrik ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Mazbatayı alıp Belediyedeki görevine başlayan Doğan’ın makamı tebrik ziyaretine gelenlerle adeta dolup taşıyor

Başkan Doğan’ın makamı dolup taşıyor

İzmit Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Dr. Nevzat Doğan’a tebrik ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Mazbatayı alıp Belediyedeki görevine başlayan Doğan’ın makamı tebrik ziyaretine gelenlerle adeta dolup taşıyor

08 Nisan 2014 Salı 11:41
Başkan Doğan’ın makamı dolup taşıyor

HİZMETE DEVAM

 

Başkan Doğan’ı ilk ziyaret edenler arasında başkan yardımcıları ve daire müdürleri oldu. Doğan,  geçen 5 yıl içinde İzmit’e önemli hizmetler kazandırdıklarını ve önümüzdeki dönemde de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek” Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Ortada bir başarı varsa bu hepimizindir. Daha önceden olduğu gibi bundan sonra da halkımıza hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Doğan’a tebrik ziyaretinde eski belediye meclis üyeleri de yer aldı. Başkan Doğan, eski belediye meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek” 5 yıl boyunca hep birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin kentimize değer katmak için çalıştık. Yapılan her işte siz değerli arkadaşların da büyük katkıları oldu. Hepinize verdiğiniz destek ve katkı için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

BELSA ESNAFI

 

Belsa esnafı da Başkan Doğan’ı ziyaret ederek tebrik edip çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Doğan da ziyaret için gelen esnaflara teşekkür ederek” Hedefimiz İzmit’i dünyada tanınan marka bir şehir haline getirmektir. Önümüzdeki dönemdeki hedefimiz İzmit’i tarih, kültür, turizm kenti haline getirmektir. Hayata geçireceğimiz projelerle kentimize her yıl en az 1 milyon turistin gelmesini sağlayacağız. Gelecek her turist, esnafımızın daha çok kazanması demektir. Bu hedefe ulaşmak için her şeyimiz var” dedi.

 

YENİ MUHTAR

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı,  Hacıhasan Mahalle Muhtarlığına seçilen Ömer Uzun’da ziyaret etti. Muhtarlık mazbatasını alır almaz Doğan’ı ziyaret edip hayırlı olsun diyen Uzun” İzmit’e önemli hizmetler yaptınız. Bundan sonra da kalıcı eserler bırakacağınıza inanıyorum” dedi. Başkan Doğan da başarılı olmanın yolunun ekip çalışmasından geçtiğini ifade ederek ”Ben de sizi tebrik ederim. Muhtarlarımız da bu ekibin en önemli ayağını oluşturuyor. Eskiden olduğu gibi yeni dönemde de uyum içinde hep birlikte kentimize hizmet etmenin gururunu yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Çok sayıda vatandaş da Başkan Doğan’ı ziyaret ederek tebrik etti. Doğan’da “eskiden olduğu gibi hiçbir ayrım yapmadan gece gündüz çalışacağız. Yapacağımız hizmetlerle vatandaşımızın yüzünü güldürüp mutlu edebilirsek bu bizim için en büyük ödüldür” dedi.

 

Son Güncelleme: 08.04.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38