Hizmetlerde ayrım yapmıyoruz

İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan muhtarlarla bir araya geldi.

Hizmetlerde ayrım yapmıyoruz

İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan muhtarlarla bir araya geldi.

11 Kasım 2016 Cuma 14:33
Hizmetlerde ayrım yapmıyoruz

 İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan muhtarlarla bir araya geldi.  Göreve geldiği ilk günden itibaren muhtarlarla düzenli şekilde bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Doğan, Kasım ayı toplantısını 102 muhtarın katılımıyla belediye meclis salonunda gerçekleştirdi.

Toplantı öncesi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 78. ölüm yıldönümü nedeniyle saygı duruşu yapıldı. Toplantıya, muhtarların yanı sıra İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Müdürlüğü Koordinatörü Mehmet Çetin, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri de katıldı.

 

MUHTARLAR GÜNÜ BİRÇOK ŞEHRE İLHAM VERDİ

 

Toplantıda konuşan Başkan Doğan, “muhtarlarımızın sorunlarını dile getirmek, birbirimizden haberdar olmak, şehrimize sahip çıkmak ve şehrimiz için daha ne yapabiliriz diye kafa yormak gibi birçok amaç için bir araya geliyoruz.  Geçtiğimiz ay Muhtarlar Günümüzü ulusal boyutta kutladı. Ben inanıyorum ki, buradaki tablo Türkiye’deki birçok şehre de ilham vermiştir.  

 

VADETTİKLERİMİZİN YÜZDE 70’Nİ TAMAMLADIK

 

Biz bir aileyiz, her ailede olduğu gibi zamana zaman farklı düşüncede olan bireyler olabilir. Bunlara rağmen biz çalışmalarımızı hiçbir ayrım yapmaksızın mahallerimize ulaştırıyoruz.  2014 yılı seçimlerinde vatandaşlarımıza vadettiğimiz projelerin yaklaşık yüzde 70’ ini bitirdik ya da yapımı devam  ediyor. Geriye kalan yüzde 30’luk kısmının da yarısından fazlasının ihalesini yaptık. Vadettiklerini yerine getirme noktasında belediyemiz çok başarılı durumdadır. 

 

HEDEF 250 MİLYON

 

Bütçemiz 220 milyon olarak belirlendi, bu bütçe İzmit Belediyesinin rekor bütçesidir.  Belediye Başkanlığına başladığımız ilk yıl bütçemiz 60 milyon iken bu yıl bütçemizi  220 milyona taşıdık. Hedefimiz bütçemizi 250 milyona çıkarmak. Belediyemizin çalışanına, muteahitine, esnafına bir borcu yoktur.

 

DEVLETE DE BORCU OLMAYAN BELEDİYE

 

Yeni hedefimiz  vergi dairesine ve SGK’na olan borçlarımızın temizlenmesidir. 5 belediyenin birleşmesiyle, o belediyelerin on yıllardır kalan borçlarına faizlerin de eklenmesiyle devraldığımız borçlara bir dur demenin vakti geldi. İlgili bakanlıklarımızla takas konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Bu süreci de Allah’ın izniyle atlatırsak İzmit Belediyesi, devlete bile borcu olmayan Türkiye’deki sayılı belediyelerden biri olacak” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasında muhtarlara biten, yapımı devam eden ve ihale sürecinde olan projeler hakkında da bilgi veren  Doğan, “ göreve geldiğimizde değil tören yapmak yanından bile geçmeye çekindiğimiz Saat Kulesi yanındaki Atatürk heykelimizde bugün bütün resmi törenlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Bu bizim için çok gurur verici bir aşama. İnşallah Kültür Tepesi’nin ikinci etabını da tamamladığımızda şehrimiz yeni bir çehre kazanacak” dedi. Toplantıda muhtarlar da tek tek söz alarak mahallelerinde yapılan hizmetler için Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 11.11.2016 14:33
Anahtar Kelimeler:
DoğanIzmitBelediyesiNevzat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38