Sirmen, belediye başarısız

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Perşembe Pazarı esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Sirmen, belediye başarısız

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Perşembe Pazarı esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

13 Mart 2014 Perşembe 15:56
Sirmen, belediye başarısız

30 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 2 haftalık kısa bir zaman kala Sirmen, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.  Sefa Sirmen’e Perşembe pazarı ziyaretinde CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı aynı zamanda belediye meclis üyesi adayı Hale Meriç, Aysun Özcan Erenkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Sirmen, Pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştı.


‘PERŞEMBE PAZARINI BIRAKTIĞIMIZ GİBİ BULDUK’

Pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen her eli sıkan Sirmen, “Biz 10 yıl evvel Perşembe pazarını nasıl bıraktıysak aynı hiçbir değişiklik yok. Gördük ki esnaflarımızın en büyük sıkıntılarının arasında bizim zamanımızda kapatılan Pazar alanının diğer tarafının aradan 10 sene geçmesine rağmen henüz kapatılmamasıdır. Perşembe pazarı için çalışmalarımız var pazarcı esnafını memnun etmek birinci önceliğimiz. Pazarımızı daha modern hale getireceğiz” dedi.


VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Pazarı gezmeye devam eden Sirmen, vatandaşın ve esnafın yoğun ilgisiyle ziyaretini sürdürdü. Pazar esnaflarından Recep Üzenç yüksek ödediği su faturalarından şikayet etti. Üzenç, “ Başkanım yüksek su faturaları geliyor. Ödemekte güçlük çekiyoruz. Pazarcıyız işimiz toprakla gelirimiz çok yüksek değil. Çözüm istiyoruz” dedi. Yuvacık barajının Yap-İşlet – Devret süresinin bittiğini suyun maliyetinin ortadan kalktığını belirten Sirmen, “30 Mart’a kadar mevcut belediyeye zaman verdik aksi halde 30 Mart’tan sonra su parasını biz ucuzlatacağız” diye konuştu.


‘KÖYLÜMÜZÜN ÜRÜNLERİ DEĞERSİZLEŞTİRİLMİŞ’

Sözlerine devam eden Sefa Sirmen, “Başarısız bir belediye yönetimi var. Ellerine geçen bu kadar güzel imkanları değerlendiremediler. Pazar alanını biz nasıl bıraktıysak aynen öyle duruyor. Asfaltı, lambaları bile değiştirmemişler. Herhangi bir yatırım yapılmamış. Köylümüzün ürünleri değersizleştirilmiş.  Her ne kadar yönetimde olsalar da halkımız bizi her konuda özlemiş biz buradan onu anladık. Vatandaşımız bizi istiyor. Bu durumdan esnafımızı ve vatandaşımızı kurtaracağız. 30 Mart’tan sonra bütün halkımızı kucaklayıp belediyemizi beraber yöneteceğiz” açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 14.03.2014 14:43
Anahtar Kelimeler:
SirmenBelediyeBaşarısız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38