banner28
banner23
banner36

Körfez’de bin futbol topu daha dağıtıldı

Körfez Belediyesi, basketbol ve voleybol branşlarında eğitim gören öğrencilerinin ardından bu kez de futbol eğitimi alan bin sporcuya top dağıttı

Körfez’de bin futbol topu daha dağıtıldı

Körfez Belediyesi, basketbol ve voleybol branşlarında eğitim gören öğrencilerinin ardından bu kez de futbol eğitimi alan bin sporcuya top dağıttı

26 Mart 2018 Pazartesi 13:32
Körfez’de bin futbol  topu daha dağıtıldı

Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde basketbol ve voleybol eğitimi gören öğrencilere geçtiğimiz ay dağıtılan topların ardından bu kez futbol eğitimi alan öğrencilere top dağıtımı gerçekleştirildi. Körfez Spor Akademileri’nde tesislerinde gerçekleştirilen törene; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Spor Koordinatörü Metin Özkan, meclis üyeleri, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eski Başkanı Mustafa Çulcu ile öğrenciler ve veliler katıldı.

GELECEĞİMİZ SİZLERSİNİZ

İstiklal Marşı okunması sonrasında başlayan törende kürsüye çıkan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bugün burada ‘geleceğimiz’ dediğimiz çocuklarımızın heyecanını görünce bizler de mutlu oluyoruz. Pırıl pırıl bu yavrularımızı gerek spor gerek sanat, ilim ve kültürle gelecekte başarılı olmalarını sağlamak adına ekibimizle birlikte göreve geldiğimiz günden itibaren titizlikle çalışıyoruz.

HEYECANLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Tabi öncelikle siz velilere teşekkür etmek istiyorum. Evlatlarınızın geleceği için onları spor okullarımıza getirerek, geleceğe hazırlıyorsunuz. Öğrencilerimiz de onlara sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendirecek ve bu ülkenin geleceğinde önemli birer birey olmak için çalışacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere tek tek toplarını takdim etti. Öğrencilerin heyecanı ise görülmeye değerdi.

Son Güncelleme: 28.03.2018 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38