Minik Ziyaretçiler, Körfez Belediyesi’ni Gezdi

Körfez Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, Körfez Belediyesi hizmet binasını ziyaret etti.

Minik Ziyaretçiler, Körfez Belediyesi’ni Gezdi

Körfez Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, Körfez Belediyesi hizmet binasını ziyaret etti.

30 Mayıs 2024 Perşembe 12:03
Minik Ziyaretçiler, Körfez Belediyesi’ni Gezdi

Körfez Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, Körfez Belediyesi hizmet binasını ziyaret etti. Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mine Akdeniz önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler, belediye hizmetlerini yakından tanıma fırsatı buldular. Belediye çalışanları tarafından karşılanan öğrencilere, belediyenin görevleri ve projeleri hakkında bilgi verildi.

Öğrenciler, belediye başkanıyla da bir araya gelerek merak ettikleri soruları sorma şansını yakaladılar. Başkanın samimi ve içten cevapları öğrencilerin ilgisini çekti ve onların belediye hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağladı. Ziyaret sırasında öğrenciler, belediye binasını gezerek farklı bir ortamda öğrenme deneyimi yaşadılar.

Körfez Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, belediye ziyareti sayesinde yerel yönetimlerin önemini ve belediyenin topluma sağladığı hizmetleri daha iyi anlama fırsatı buldular. Öğrenciler, bu tür etkinliklerle hem teorik bilgilerini pekiştirme hem de gerçek hayatta karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgi sahibi olma imkanı buluyorlar. Mine Akdeniz önderliğinde gerçekleştirilen bu ziyaret, öğrencilerin sosyal bilgiler dersinde öğrendikleri konuları pratikte gözlemleme şansı verdi.

Körfez Mimar Sinan İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersini uygulamalı olarak işlemek için Körfez Belediye binasını ziyaret etti. Heyecan ve merak içerisinde belediye binasına gelen minikler ilk olarak Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Erdemiş’i ziyaret etti. Bir sonraki durakları; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olurken, İmar ve Şehircilik ile Zabıta Müdürlüğü’ne de ziyarette bulundular.

BELEDİYEYİ GEZDİLER

Son olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nü ziyaret eden minikler, hem Çağrı Merkezi’ni hem de Basın Ofisi’ni ziyaret etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Güney çocuklara belediyenin işleyişi ve Basın Yayın’ın görevleri hakkında bilgiler verdi.

FOTOĞRAFLAR ÖĞRENCİLERDEN

Birime ait fotoğraf makinesi ve kameralar ile kendi ziyaretlerini de kayda alan çocuklar, merak ettikleri soruları da yönelttiler. Basın hakkında merak ettikleri sorulara cevap bulan miniklerin mutluluğu yüzlerinden okundu. Hatıra fotoğrafını aralarından bir öğrencinin çekmesiyle birlikte unutulmaz bir anı yaşayan minikler teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38