GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından mahallelerde bulunan geri dönüşüm konteynırları yenileriyle değiştiriliyor

GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından mahallelerde bulunan geri dönüşüm konteynırları yenileriyle değiştiriliyor

31 Aralık 2014 Çarşamba 10:44
GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNIRLARI YENİLENİYOR
 Belediye yetkililerinin verdiği bilgiye göre ilk etapta 50 konteynırın değişim gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri” mahalleri  dolaşarak buralardaki geri dönüşüm konteynırlarını gözden geçiriyoruz. Hasarlı olanları tamir için toplayarak yerlerine yenilerini bırakıyoruz. Kentin değişik noktalarındaki 1400 adet geri dönüşüm konteynırı tek tek kontrol edilecek” dediler. İlgililer, vatandaşlardan geri dönüşüm konteynırlarını amacı dışında kullanmamalarını da isteyerek”  geri dönüşüm konteynırları çöp atılan yerler değildir. Çöp atılacak konteynırlar ayrıdır. Kağıt, cam gibi geri dönüşümü mümkün olan atıklar için konulan konteynırlara bazı kişiler, inşaat atıkları ve çöp atarak hurdaya çıkartmaktadır” şeklinde konuştular.

İzmit’te ayda ortalama 600 ton ambalaj atığı toplanarak bunun  geri dönüşümünün sağlandığı hedefin ise aylık 700 ton ambalaj atığı toplamak olduğu da  kaydedildi.

 

Son Güncelleme: 31.12.2014 10:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner39

banner37

banner38