banner28
banner23
banner36

MHP'de Murteza Özen aday adaylığını açıkladı

MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Murteza Özen resmi adaylık açıklamasını parti binasında yaptı.

MHP'de Murteza Özen aday adaylığını açıkladı

MHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Murteza Özen resmi adaylık açıklamasını parti binasında yaptı.

17 Mart 2015 Salı 19:33
 MHP'de Murteza Özen aday adaylığını açıkladı

Kentimizde uzun yıllardır esnaflık yapan ve MHP’den milletvekili aday adayı olan Murtaze Özen’in resmi aday adaylığı açıklaması parti binasında gerçekleşti. Törende ilk olarak söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü “Her ülkücünün ‘MHP ye bir oy nasıl fazla getiririm. MHP için bu gün ne yaptım’ diye düşünmesi lazım. Sandık sistemlerinde görev alıp başarılı bir şekilde çalışmak zorundayız. Başka 7 Haziran'lar olmayacak.Kimsesinin kimseden üstünlüğü yok” diye konuştu.

ŞEREF VE ONURDUR

Adaylık açıklamasında konuşan Murteza Özen, “MHP’den aday adayı olmak şeref ve onurdur. MHP’de taban MHP’nin her kademesinde görev aldım. İçinde bulunduğumuz durum karşısında ülkemizin birlik ve bütünlüğü için MHP iktidarına ihtiyaç var. Bu kutlu davaya katkı sağlamak için aday adayı oldum. Her zaman davamın hizmetindeyim” dedi.

MURTEZA ÖZEN KİMDİR?

1968 Adapazarı doğumlu olan Murteza Özen ilkokul mezunu. Mobilya imalatı yapan Murteza Özen Onur Kağan Mobilya’nın sahibi. Evli ve 3 çocuk babası olan Özen son olarak Körfez İlçe Teşkilatı yöneticiliği yaptı.

Son Güncelleme: 17.03.2015 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38