Hainler derslerini alacak

İzmit Belediyesi Ağustos dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. Mecliste Başkan Doğan’ın isteği ile saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu, ardından da ülkemizin bağımsızlığı için hayatlarını kaybedenler için dua edildi.

Hainler derslerini alacak

İzmit Belediyesi Ağustos dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. Mecliste Başkan Doğan’ın isteği ile saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu, ardından da ülkemizin bağımsızlığı için hayatlarını kaybedenler için dua edildi.

02 Ağustos 2016 Salı 18:02
Hainler derslerini alacak

 İzmit Belediyesi Ağustos dönemi meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı.

Mecliste Başkan Doğan’ın isteği ile saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşı okundu, ardından da ülkemizin bağımsızlığı için hayatlarını kaybedenler için dua edildi.

Meclis gündem maddelerine geçilmeden önce ülkemizdeki son gelişmelerle ilgili olarak bir konuşma yapan Başkan Doğan” 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunanlar, ülkemizi bir Suriye, Irak yapmak istediler. Paralel terör örgütü FETÖ ve onun piyonları ülkemiz üzerine çok ağır bir ameliyata giriştiler. Ülkemizi parçalamak istediler. Türk milletinin duruşu bütün dünyaya örnek oldu. Bu oyunlara, alçakça, haince saldırılara millet çok iyi bir cevap verdi.

 

ÇANAKKALE RUHU

 

Toplumun her kesiminden insanlar, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhu gibi bir ruhla meydanlar açıktı. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında kazma kürekle memleketi kurtardık. 15 Temmuz gecesi elimizde sadece bayraklarla bu  mücadeleyi verdik. Batı iki yüzlülüğünü gösterdi, sınıfta kaldılar. ABD’de aynı şekildeydi. Türk milleti bunları unutmayacak. 1071 de Malazgirt’te bizleri engellemeye çalışanlar nasıl başarılı olamadıysalar, bugüne kadar bir çok entrikalar ve savaşlarla da bu emellerine ulaşmadılar. Haçlı zihniyeti hiçbir zaman amacına ulaşamayacak ve hep derslerini alacaklar. Farklı yöntemlerle bizi içimizden vurmaya çalışıyorlar.

 

ÜLKEMİZ ÜZERİNE UZANAN ELLER HEP KIRILACAK

 

 Bunda da derslerini aldılar, almaya devam edecekler. Yeni bir senaryoyu  ortaya koyuyorlar. Gezi olayları, 17-25 Aralık ve son 15 Temmuz olayları hep bizi bölüp parçalama içindir. Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyorum. Ülkemiz üzerine uzanan her eller  kırılacaktır. Ülke savunması namus meselesidir. Türk milleti bir destan daha yazdı. Tankların altına yattılar, kurşunlara hedef oldular. Siyasetçiler de örnek bir birliktelik gösterdi. Hepsine teşekkür ederim. Basın da üzerine düşeni yaptı. Basının içindeki bazı çürük elmalar da derslerini aldılar, almaya devam ediyorlar. Henüz işimiz bitmedi. Ülkemiz üzerine emelleri olanlar saldırılarına devam edecekler. Bu hainlerle hem belediye olarak hem de ülke olarak mücadele etmeye devam edeceğiz. Hainleri temizlemek zorundayız. Bunu yapmak boynumuzun borcudur. Bu konuda  bütün kurum ve kuruluşlar mücadele etmeli. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Herkesin sorumluluğu ve vebali var. Demokrasi nöbetindeki halkımıza da teşekkür ederim ” dedi.

Başkan Doğan, 15 Temmuz akşamı hayatını kaybeden Erol Olçak’ın adının Kuruçeşme Kültür Merkezi’ne verileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Fevziye Camii tuvaletlerinin 6 yıl süreyle kiraya verilmesi ve  41 Burda Alış Veriş Merkezinin zemin kat girişine Ekolojik Pazar kurulmasıyla ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi detaylı görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Belediye şirketlerinden SARBAŞ A.Ş ve BEKAŞ A.Ş’nin gerekli ihale ve projelerde kullanılmak üzere yurtiçi bankalardan teminat mektubu alınması ve bu konuda tüm işlemlerin yürütülmesinde Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili teklif, oy çokluğu ile kabul edildi.

Gültepe’deki belediyeye ait 57 dönümlük arazinin konut karşılığında veya  konutların satılmasından elde edilecek gelirin paylaşımı (hasılat paylaşımı) karşılığında satılması, parsellerin üzerlerine yapılıp Belediyeye kalacak konutların, Belediyeye yapılacak kamulaştırma ve gayrimenkul satın alma işlemlerinde trampa edilmek sureti ile değerlendirilmesi ve bu konularda sözleşme yapmak için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe komisyonunun raporu oy birliği ile kabul edildi.

Mecliste Kayseri Develi Belediyesi’nin kardeş şehir olma teklifi de kabul edildi.

Son Güncelleme: 02.08.2016 18:03
Anahtar Kelimeler:
DoğanIzmitBelediyesiNevzat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38