banner36

Başkan Gökçe’ye, Nezaket Ziyaretleri Devam Ediyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, nezaket ziyaretleri kapsamında kendisini ziyaret eden konuklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Gökçe’ye, Nezaket Ziyaretleri Devam Ediyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, nezaket ziyaretleri kapsamında kendisini ziyaret eden konuklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

03 Mayıs 2024 Cuma 10:48
Başkan Gökçe’ye, Nezaket Ziyaretleri Devam Ediyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, nezaket ziyaretleri kapsamında kendisini ziyaret eden konuklarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak belediyeye gelen bir grup vatandaşı kabul eden Başkan Gökçe, onlarla samimi bir şekilde sohbet etti. Konuklarına belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Gökçe, onların talep ve önerilerini de dinleyerek not aldı.

Ziyaretçilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Gökçe, belediye hizmetlerinin daha da geliştirilmesi için vatandaşların görüşlerine önem verdiklerini ifade etti. Konuklarına belediye projeleri hakkında detaylı bilgi veren Başkan Gökçe, onların da fikirlerini alarak daha etkili ve verimli hizmetler sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Nezaket ziyaretleri kapsamında gerçekleşen buluşmaların, belediye ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirdiğini vurgulayan Başkan Gökçe, her zaman vatandaşların yanında olduklarını ve onların taleplerini en iyi şekilde karşılamak için çalıştıklarını belirtti. Konuklarına teşekkür eden Başkan Gökçe, gelecek ziyaretlerde de aynı samimiyetle vatandaşları ağırlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe nezaket görüşmeleri kapsamında kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya geliyor. Başkan Gökçe bu kapsamda bir araya geldiği Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr.Gürbüz Çapan, Özgür Gazeteciler Platform Sözcüsü Gazeteci Çetin Yılmaz ve önceki dönem milletvekili adayı Cuma Karavar'a nezaketleri için teşekkür etti. Başkan Gökçe, yine ülkemizi temsil ederek dereceye giren Kocaeli Yüzme Kulübü öğrencilerinden Bedirhan Ayhan ve Tuana Bayar'ı da başarılarından dolayı tebrik etti.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

Başkan Gökçe ayrıca Disk-Emekli-Sen Derince Şube Başkanı Behçet Köşe ve yönetimi, Kromozom Kardeşliği Derneği Başkanı Neriman Akbulut ve özel öğrenciler, Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alper Yılmaz ve yönetimi, Sivas Zara Zogalli Köyü Derneği Başkanı Gönül Tunç ve yönetimi, Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Yılmaz Güney ve yönetimi ile Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ünal Çelik ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38