Melike üç gündür kayıp

Derinceli Melike Demir’den 3 gündür haber alınamıyor.

Melike üç gündür kayıp

Derinceli Melike Demir’den 3 gündür haber alınamıyor.

16 Haziran 2015 Salı 12:47
Melike üç gündür kayıp
Gözü yaşlı aile, 17 yaşındaki kızlarının bir an önce bulunmasını istiyor

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda çalışan Sancar Acar’ın 17 yaşındaki kızı Melike Demir 3 gündür kayıplarda. İkinci eşi ve eşinin ailesiyle birlikte geçtiğimiz cuma akşamı Düzce’ye giden Sancar Acar’ın, bir süre önce Yahya Kaptan’daki devlet barınma yurdundan aldığı kızı Melike’den pazar gününden bu yana haber alınamıyor. Melike’nin ortadan kaybolma süreci şöyle gelişti:

AİLE DERİNCELİ

Annesinin Düzce’ye gitmesini fırsat bilen Melike Demir, Vergi Dairesi’nde çalıştığı öğrenilen Aslı isimli arkadaşıyla birlikte Derince Çenedağ Mahallesi Kemaloğlu Sokak’taki evine geldi. O sırada anne Sancar Acar, bir dönem kızını aradı ve kendisini beklemesini istedi. Ancak Melike Demir annesini dinlemedi ve arkadaşıyla birlikte evden çıktı. Pazar günü Sancar Acar Düzce’den döndüğünde, evin camlarının kırıldığını, dış kapının da açık olduğunu gördü. Hemen kızını aradı ancak ulaşamadı. Bunun üzerine, yanındaki Aslı isimli arkadaşını aradı.

KİMSE BİLMİYOR

Aslı, pazar sabahı Miniköşk’te kahvaltı yaptıklarını ve ondan sonra Melike ile ayrıldıklarını söyledi, “Şu an nerede olduğunu bilmiyorum. Hem bana ne” dedi. Bunun üzerine Sancar Acar ve yine Büyükşehir Destek Hizmetleri’nde çalışan, eşinin kardeşi Remzi Acar, Derince Polis Merkezi’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis de hemen Aslı’ya ulaşarak, polis merkezine gelmesini ve ifade vermesini istedi. Aslı, Sancar ailesine verdiği ifadesini poliste de tekrarladı.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Derinceli Acar ailesi, kızları Melike Demir’in başına kötü bir şey gelmesinden endişeli. Üvey amca Remzi Acar, Melike’nin psikolojik rahatsızlıklardan dolayı geçmişte tedavi gördüğünü ve süreci başarıyla atlattığını söyledi. Acar, Melike’nin kendine de zarar vermesinden endişeli olduklarını vurgulayarak, “Melike’yi görenler 0 534 897 64 20 nolu telefondan bana veya 0 542 669 01 04 nolu telefondan annesi Sancar Acar’a ulaşabilir” dedi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 17.06.2015 14:43
Anahtar Kelimeler:
Melikeüç GündürKayıp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38