banner36

Doğan mahallelerde

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçiriyor.

Doğan mahallelerde

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçiriyor.

02 Kasım 2017 Perşembe 17:55
Doğan mahallelerde

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçiriyor. Doğan’ın ilk İzmit Belediye Başkanı olduğu 2009 yılında başlattığı mahalle inceleme gezileri aradan uzun yıllar geçmesine rağmen hiç aksatılmadan devam ettiriliyor. Her türlü hava şartına rağmen haftada en az 2 gün geleneksel hale getirilen mahalle gezilerinde adım atmadık cadde sokak bırakılmıyor. Mahalle muhtarlarının da yer aldığı inceleme gezisinde eksikler yerinde tespit ediliyor, vatandaşlarla bire bir görüşmeler yapılıyor. Başkan Doğan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin de yer aldığı inceleme gezilerinden vatandaşlar oldukça memnun olduklarını ifade ederek “ İzmit Belediye Başkanımızı ve üst yönetimini sık sık aramızda görmek, sorunlarımızı direkt olarak kendilerine iletmekten memnunuz. Mahalle gezileri sayesinde bizler belediyeye gitmiyor, başta belediye başkanımız olmak üzere  bütün yetkililer bizim ayağımıza geliyorlar” şeklinde konuştular.

 

DOĞAN, ALİKAHYA MERKEZ MAHALLESİ’NDE

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan son mahalle gezisini Alikahya Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Doğan’a inceleme gezisine Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, Ak Parti İzmit İlce yöneticisi Ali Erdem, mahalle temsilcisi Recep Kahveci ile muhtar Enver Gökbudak da eşlik etti. Başkan Doğan ve beraberindekiler saatlerce cadde ve sokakları tek tek dolaşarak eksikleri yerinde gördüler. Esnaflarla ve bölge sakinleriyle sohbet eden, onların istek ve şikayetlerini dinleyen İzmit Belediye Başkanı,  inceleme gezisinin ardından teknik ekibiyle bir değerlendirme toplantısı yaptı.

 

ÇOK İŞ YAPILDI

 

Başkan Doğan yaptığı açıklamada “başkan yardımcımız, daire müdürlerimiz ve parti yetkililerimizle Alikahya Merkez Mahallemizi gezdik, esnafımızla, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Alikahya bizim gözbebeğimiz. Şimdiye kadar çok hizmetler yaptık. Kapalı pazarımızı da yakında tamamlamış olacağız.  Yeni parklar yaptık, eski parkları yeniledik, cadde ve sokakları asfalt ve parke ile kapladık.  Mahallemizdeki rutin işler devam ediyor. Camilerimize, okullarımıza desteğimiz bundan sonrada devam edecek. Ülkemizin hatta Avrupa’nın en güzel statlarından birisi bu bölgede yapıldı” dedi.

Mahalle muhtar Enver Gökbudak da İzmit Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek Başkan Doğan ve ekibine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.11.2017 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38