SEDAŞ, Kocaeli'de Planlı Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapacak

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Kocaeli'de planlı bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirecek.

SEDAŞ, Kocaeli'de Planlı Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapacak

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Kocaeli'de planlı bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirecek.

24 Şubat 2025 Pazartesi 08:45
SEDAŞ, Kocaeli'de Planlı Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapacak

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Kocaeli'de planlı bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştirecek. Bu çalışmalar kapsamında24 Şubat2025 tarihinde7 ilçede elektrik kesintileri yaşanacak. Planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Başiskele, Çayırova, Derince, Gölcük, İzmit, Kandıra ve Kartepe ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

24 Şubat2025 Tarihinde7 İlçede Planlı Elektrik Kesintisi

24 Şubat2025 tarihinde planlanan elektrik kesintileri, belirli parçalar ve belirli bir planlama başlayacak. Başiskele, Çayırova, Derince, Gölcük, İzmit, Kandıra ve Kartepe ilçelerinde kesintiden etkilenecek mahallelerde ve sokaklarda elektrik kesintisi olacak. SEDAŞ, bu çalışmalarla elektrik şebekesini güçlendirmeyi ve daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor.

Kesintiden Etkilenecek Bölgeler

Başiskele ilçesi Yuvakli, Mevlana, Fatih, İhsaniye ve Cumhuriyet mahallelerinde; Çayırova ilçesi Fatih Sultan Mehmet, Fevzi Çakmak, Mehmet Akif Ersoy, Reşadiye ve Hacıoğlu mahallelerinde; Derince ilçesi Yenikent, Karşıyaka, Gülbahçe, Karamehmet, Gültepe ve Taşkısığı mahallelerinde; Gölcük ilçesi Merkez, Değirmendere, Tepecik, Yeşilyurt, Kavaklı ve Gölcük mahallelerinde; İzmit ilçesi Kuruçeşme, Yahya Kaptan, İstiklal, Yenidoğan, Karabaş ve Barış mahallelerinde; Kandıra ilçesi Merkez, Kefken, Bağırganlı, Değirmendere ve Karadeniz mahallelerinde; ve son olarak Kartepe ilçesi Hacıhalil, Uzunçiftlik, Fevziye, Acısu ve Yayla mahallelerinde elektrik kesintisi olacaktır.

SEDAŞ, planlı bakım ve onarım çalışmalarıyla elektrik kesintilerini en kısa sürede tamamlayarak abonelerin mağduriyetini en aza indirmeyi hedefliyor. Bu nedenle kesintiden etkilenecek birimler gerekli önlemlerin alınması ve abonelerin bilgilendirilmesinin önemsenmesi.

Son Güncelleme: 24.02.2025 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38