Müge Olşen, Karamürselli kadınlarla buluştu

Kocaeli Milletvekili Adayı Ayşe Müge Olşen, AK Parti Karamürsel Kadın Kolları ile biraraya geldi

Müge Olşen, Karamürselli kadınlarla buluştu

Kocaeli Milletvekili Adayı Ayşe Müge Olşen, AK Parti Karamürsel Kadın Kolları ile biraraya geldi

05 Haziran 2015 Cuma 11:28
Müge Olşen, Karamürselli kadınlarla buluştu

  AK Parti Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın ve yönetim kururlu üyeleri Ak Parti Milletvekili Adayı Müge Olşen’i ağırladı. Programda söz alan Aydın  ''AK Parti başarısının sırrı; adanmış bir kadın kolları teşkilatının varlığıdır''dedi. Teşkilat olarak bütün adaylarımızı mecliste görmek için geceyi gündüze katarak çalıştıklarını belirterek''AK kadınlar olarak ülkemizin ve şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz'' dedi

 YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ

Aydın ''AK Parti Kadın teşkilatı olarak ilçemizi mahalle mahalle, sokak sokak geziyoruz inşallah Tüm seçimlerde olduğu gibi 7 Haziranda' da kadınlar olarak Türkiye'de büyük bir ses getireceğiz''. Biz kadınlar ülkemizin kazanımlarının korunmasını istiyoruz.''AK Partide Milletvekili adaylarımız ve bütün teşkilat mensuplarımız olarak yorulmadan, yılmadan, duruşumuzdan taviz vermeden çalışıyoruz''diye konuştu

 BAŞKANLIK SİSTEMİNİ ANLATTI

 Konuşmaya Kocaeli milletvekili adayı Ayşe Müge Olşen ise ''Kadın milletvekili adaylarının ortak paydası artık Ak parti çatısı altında millet  için koşmak, yorulmak ve ter akıtmaktır. 7 Haziran seçimlerinde asıl mesele yeni Türkiye'dir Türkiye'nin daha demokratik, daha müreffeh bir ülke olmasıdır. Kadınların geleceğe güvenle baktığı Türkiye'nin kazanımlarının korunması meselesidir '' dedi Olşen Başkanlık sisteminden, çözüm sürecinden ve Yeni Türkiye yolunda Kocaeli'de ve Türkiye'de yapılacak olan yeni yatırımlardan, projelerden bahsetti .

 Sonrasında AK kadınlar milletvekili adayı  A. Müge Olşen'le kadınlarımızın ''El emeği Göz Nuru ''olan el işi sergisini ziyaret ederek  Karamürsel'de bir çok yerde ev toplantıları hasta ve yaşlı ziyaretleri yaptılar.

Son Güncelleme: 05.06.2015 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38