Başkan, “Kentin dönüşümü muhtarlarımızla gerçekleşti”

Çayırova ilçesinin mahalle muhtarları, Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya geldi

Başkan, “Kentin dönüşümü muhtarlarımızla gerçekleşti”

Çayırova ilçesinin mahalle muhtarları, Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya geldi

15 Eylül 2015 Salı 13:55
Başkan, “Kentin dönüşümü muhtarlarımızla gerçekleşti”

Gebze çalışma ofisinde Çayırova’nın Merkez, Cumhuriyet, İnönü, Özgürlük,  Emek, Yenimahalle, Şekerpınar ve Akse muhtarlarıyla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentin dönüşümünü muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin verdiği bilgiler sayesinde yatırımlarımıza yön veriyoruz” dedi.

 BÜYÜKŞEHİR YASASI ÖNÜMÜZÜ AÇTI

Görüşmede mahalle muhtarlarının taleplerini dikkatlice dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yatırımlarımızın hızlanması ve mahallerimizin taleplerini yerine getirmemizde en önemli sacayağı, 2004 yılında çıkarılan Büyükşehir Yasası olmuştur. Yerinden yönetimi destekleyen ve cesaretlendiren bu yasa, halkımızın kamu hizmetlerini almada kolaylık sağlamıştır. Özellikle mahallerimizin alt yapı ve üst yapı noktasında planlı bir şekilde hareket etmemiz, hizmetlerin daha sağlıklı ilerlemesine neden oldu” şeklinde konuştu.

 ALT YAPIDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK

Mahalle muhtarlarıyla görüşmesinde özellikle altyapı ihtiyacı olan noktaların bu dönem yatırım planlarına alındığını da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Çayırova ilçemizin bazı mahallelerinde gerçekleştireceğimiz alt yapı çalışmalarıyla vatandaşımızın beklentilerine kapsamlı bir şekilde cevap vereceğiz. Altyapıda yapılacak çalışmaların ardından üst yapıda da önemli adımlar atılacak” ifadelerini kullandı.

 “SON TEKNOLOJİ BİLGİSAYARLAR VERECEĞİZ”

Kocaeli genelindeki köy ve mahalle muhtarlarının halka hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmesi amacıyla 2006 yılından bu yana lojistik destek sağladıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlerin hizmet noktasında en önemli yön göstericilerimiz olan muhtarlarımızın teknolojik imkânlardan faydalanmasını istiyoruz. Bu amaçla siz muhtarlarımıza en son teknolojiye sahip 490 adet yeni bilgisayar vereceğiz. İnanıyorum ki gerek kırtasiye gerek teknolojik yardımla, sizler halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet sunacaksınız” diyerek sözlerini tamamladı. ZiyaretteÇayırovalı muhtarlar Ermiş Özmen, Mustafa Güven, Bekir Şahin, Rahman Güler, Handan Cengiz, Sezai Atik, Hüseyin Çapkın ve Nur Gökhan hizmetlerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

Son Güncelleme: 15.09.2015 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38