banner28

Başkan Baran Göçmen Börekçisini Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye’de en hızlı büyüyen 100 şirket arasında dereceye giren Göçmen Börek Fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Baran Göçmen Börekçisini Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye’de en hızlı büyüyen 100 şirket arasında dereceye giren Göçmen Börek Fabrikasını ziyaret etti.

18 Eylül 2015 Cuma 10:49
 Başkan Baran Göçmen Börekçisini Ziyaret Etti

Türkiye’de En Hızlı Büyüyen Şirket

2004 yılında Körfez’de küçük bir dükkanda başlayan ve bugün ülke geneline ulaşan Göçmen Börekçisi, tüm Türkiye tarafından sevilerek tüketiliyor. Bunun yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin açıkladığı listeye göre Türkiye’de en hızlı büyüyen 100 şirket arasında dereceye giren Göçmen Börekçisi Sahibi İlker Can Dönmez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi.

Yeni Tesis Hayırlı Olsun

Yeni üretim tesislerini gezerek üretimi takip eden Başkan Baran, Çalışma koşulları ve teknolojik koşullarda ki çalışma ortamını çok beğendiğini ifade etti. Başkan Baran, “Körfez’de bu tür girişimci iş adamı arkadaşlarımızın her zaman arkasında olduğumuzu her gittiğimiz yerde vurguluyoruz. Bugün burada bu arkadaşlarımızın yapmış olduğu girişimciliğinin onlara neler kazandırdığını görüyoruz. Körfez’imize bugüne kadar hizmet etmiş kalkınması için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan arkadaşlarımızı kutluyorum. Yeni tesisin hayırlı olmasını diliyor, arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum “ dedi.

Körfez’de Değişim ve Gelişim Her Alanda

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden İlker Can Dönmez, Belediye çalışmalarından dolayı Başkan Baran’a teşekkür etti. İlker Can, “İlçemiz son 1 yılda büyük bir değişim ve gelişim yaşıyor. İstikrarı destekleyen bir ilçe konumuna geldik. Bu konuların önünü açarak büyümeyi sağlayan Başkanımıza teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.09.2015 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38