Başkan Şener Söğüt, “Önceliğimiz kentsel dönüşüm olacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Başkan Şener Söğüt, “Önceliğimiz kentsel dönüşüm olacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

04 Haziran 2024 Salı 10:14
Başkan Şener Söğüt, “Önceliğimiz kentsel dönüşüm olacak”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Söğüt, mahalledeki sorunları yerinde gözlemleyerek çözüm için çalışacaklarını belirtti. Özellikle kentsel dönüşüm konusuna önem verdiklerini vurgulayan Başkan Söğüt, Barbaros Mahallesi'nde başlattıkları çalışmaların ardından Kabakoz Mahallesi'nde de benzer bir süreci başlatacaklarını söyledi.

Başkan Söğüt, kentsel dönüşüm projelerinin mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak ve çevre düzenlemesini sağlamak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. Vatandaşların güvenli ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Söğüt, mahalle sakinlerinin görüşlerini önemsediklerini ve onların taleplerini dikkate alacaklarını ifade etti. Vatandaşlar da Başkan Söğüt'e desteklerini belirterek, mahallelerinde yapılacak çalışmalardan memnuniyet duyacaklarını dile getirdiler.

Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretin ardından diğer mahallelerde de benzer çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm odaklı projeler geliştirmek için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Söğüt, halkın desteğiyle daha yaşanabilir bir Körfez için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti, onların taleplerini dinledi. Yarımca’ya kazandırılan ve içerisinde kütüphane, sağlık ocağı, dinlenme ve spor alanlarının yer aldığı Kent Meydanı için vatandaşlar teşekkür ederken, Başkan Söğüt de, “Bölgede vatandaşlarımızın nefes alabileceği bir alan oluşturduk” dedi.

HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

Başkan Söğüt, yeni dönemde önceliklerinin kentsel dönüşüm olacağının altını çizerek, “Mevcutta devam eden Barbaros Mahallesi’ndeki dönüşüm hamlemiz var. Vatandaşlarımızın taşınacağı evler tamamlanma noktasında, sadece iç tefrişatları kaldı. Kabakoz için de girişimlerimiz sürüyor. Orada da dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38