banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt Sanayi Esnafıyla Buluştu

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından günlük oluşturulan programlar kapsamında, geçtiğimiz gün Körfez Yarımca sanayi esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Söğüt Sanayi Esnafıyla Buluştu

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından günlük oluşturulan programlar kapsamında, geçtiğimiz gün Körfez Yarımca sanayi esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi.

03 Mayıs 2018 Perşembe 11:53
Başkan Söğüt Sanayi Esnafıyla Buluştu


Yarımca Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Alaattin Alpergin’in düzenlemiş olduğu kahvaltı programına AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri Zeki Kurtuluş,Mikail Saltabaş,Kadir Aydoğdu, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve teşlilat mensupları katılım sağladı.
 

KÖRFEZ’İN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Körfez Yarımca Sanayide faaliyet gösteren esnaflarla kahvaltı programında buluşan İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Başkanlığı olarak,  ilçemize hizmet ederken elimizden geldiğince vatandaşımız ve esnafımızla biraraya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bu çerçevede sadece merkezi yerlerdeticaret yapan esnafımızı değil, sanayi kesiminde faaliyet gösteren siz kıymetli esnaflarımızı da işyerlerinde ziyaret etmek istedik. Körfez’in geleceği için hep birlikte gayret göstererek çalışacağız”.
 

KALEMİZİ ASLA YIKAMAZLAR  
24 Haziran 2018 tarihinde ülke olarak tarihi bir seçim gerçekleştireceğiz. Parlementer sistemden, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş noktasında aziz milletimizle birlikte hareket ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması, çift başlılığın ortadan kalkması için de 24 haziran seçimleri bizim için çok önemli. Sadece iç hainlere karşı değil, dış güçlere karşı da ne kadar güçlü, demoktarik ve büyük bir Ülke olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Türkiye’nin gelişmesinde, büyümesinde ve kalkınmasında, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz siz değerli esnaflarımızdan da 24 Haziran’da destek bekliyoruz. Birlik, kardeşlik içerisinde olursak kalemizi asla yıkamazlar. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim süreci ile ilgili sanayi esnafıyla hasbihal eden İlçe Başkanı Şener Söğüt, daha sonra Yarımca Sanayi Sitesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 03.05.2018 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birkan 2018-05-05 21:28:09

Akp körfez ilçe başkanı Şener Söğüt

banner39

banner37

banner38