Körfez’de Her Yer Yol Çalışması

Körfez Belediyesi, yolları daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için ilçenin farklı bölgelerinde sürdürdüğü çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Körfez’de Her Yer Yol Çalışması

Körfez Belediyesi, yolları daha modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için ilçenin farklı bölgelerinde sürdürdüğü çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

08 Eylül 2015 Salı 14:08
 Körfez’de Her Yer Yol Çalışması
Çalışmalar Samsun Mahallesinde Devam Ediyor
Kısa süre içerisinde kent genelinde tonlarca asfalt serim çalışması gerçekleştiren Körfez Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden belirli programlar dahilinde sürdürüyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın mahalle ziyaretlerinde tespit ettiği eksiklikler ve vatandaşların talepleri üzerine Samsun Mahallesinde asfalt serim çalışması başlatıldı. Yaz aylarının başlamasıyla birlikte başlayan asfalt seferberliğini gece gündüz demeden sürdüren Körfez Belediyesi ekipleri, Samsun Mahallesinde başlattığı çalışma ile birlikte bölge halkının takdirini topladı. İş makinelerinin bölgeye girmesiyle büyük bir sevinç yaşayan mahalle sakinleri belediye ekiplerinin yaptıkları çalışmaları büyük bir ilgi ile izledi. 
Körfez’in Dört Bir Yanında İş Makineleri Aralıksız Çalışıyor
Körfez halkının daha konforlu ve rahat bir şekilde ulaşımını sağlaması için başlatılan çalışmalarda, yollar sadece asfaltlanmakla kalmıyor bölgenin parke ve bordürleri de sökülerek yenilerinin yapılması sağlanıyor. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçenin her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kalite ve konforu artırmak için öncelikle vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendirme konusunda gayret gösterdiklerini belirterek, "Körfezimizin dört bir yanında şu anda iş makinelerimiz çalışıyor ve yollarımız asfaltlanıyor. Samsun mahallemizde asfaltlama çalışması yapılan yerlerden biri" dedi.

Son Güncelleme: 08.09.2015 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38