Baran'dan mahalle ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kuzey, Fatih ve Çamlıtepe Mahallelerinin toplantılarına katılım sağlayarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Baran'dan mahalle ziyaretleri

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kuzey, Fatih ve Çamlıtepe Mahallelerinin toplantılarına katılım sağlayarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

15 Kasım 2016 Salı 18:42
Baran'dan mahalle ziyaretleri

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK  Parti  Kuzey, Fatih ve Çamlıtepe Mahallelerinin toplantılarına katılım sağlayarak  teşkilat  mensupları  ile bir araya geldi.

Teşkilat Mensuplarını Yalnız Bırakmıyor

AK Parti Kuzey, Fatih ve Çamlıtepe Mahalle Başkanları, yönetimleri ile birlikte AK Parti Körfez İlçe Başkanlığında toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantılara Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ‘da katılım sağladı.
Her alanda teşkilat mensupları ile bir araya gelerek onları yalnız bırakmayan Başkan Baran, yapılan haftalık rutin toplantılara katılım sağlayarak desteğini sürdürmeye devam ediyor. Toplantı esnasında Başkan Baran, “Hanımefendiler, beyefendiler hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Toplantınız hayırlara vesile olsun. Körfezimizde birçok yeniliğe, farklı projelere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Sizler de bizim vatandaş ile aramızda kurduğumuz bağsınız. Sizlerden ricam mahallelerimizde istenilen bir hizmet varsa onları bize aktarmanız. Mahallelerimizde vatandaşımızın bizden beklediği hizmetleri, siz kıymetli teşkilat mensuplarımızın bizlere iletmesiyle daha sağlıklı bir şekilde hizmete geçiriyoruz. Yaptığımız, yapacağımız hizmetler vatanımıza, milletimize hayırlar getirsin. Allah çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin. Toplantınızın tekrar hayırlara vesile olmasını dilerim “ dedi.

Tek Tek Not Aldı

Partililer ile bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, teşkilat mensuplarının mahallelerde yapılmasını istedikleri projeleri, sorunları dinleyerek tek tek not aldı.

Gençlerin Sorularını Cevapladı

Kenti Körfezlilerle birlikte yöneten, gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçiren Başkan Baran, çeşitli toplantılara katılım sağlayarak AK gençliğin sorularını büyük bir dikkatle dinleyerek cevapladı. Soru cevap şeklinde devam eden toplantılarda,  Körfez’de büyük değişimin mimarı olan Başkan Baran’a Körfezli gençler teşekkür etti.

Teşkilat Mensuplarından Başkan Baran’a Teşekkür

Katılmış olduğu toplantılar, cemiyetler, programlar ve kurmuş olduğu samimi ilişkilerle adından sıkça söz ettiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a AK Parti Körfez teşkilatları da yoğun bir ilgi gösteriyor. Bu bağlamda, Kuzey, Fatih ve Çamlıtepe Mahalle Başkanları, Körfez’e kazandırdığı vizyon projelerinden, toplantılarına katılımlarından ötürü Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ a teşekkür etti. Teşkilat mensupları, “ Değerli Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran gerçekleştirmiş olduğumuz toplantılara katılım sağlayarak bizleri onure ediyor. Kendisine toplantımıza katılarak mahallelerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğu için şükranlarımızı sunarız “ dedi.                     
Son Güncelleme: 15.11.2016 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38