AKP’nin bu konuda sonuna kadar karşısındayım. Devletin imkanlarını ve mallarını kendi yandaşlarına peşkeş çekenler, hangi partiden olursa olsun haindirler bu bir gerçek. Ancak AKP’ye küfredenlerin kendi geçmişlerine dönüp bir bakmalarını rica edeceğim.
Hangi dönemin zenginleri olduklarına bir baksınlar bakalım ne görecekler, geçmişlerini unutmuş olmalılar sanırım. Herkes birilerinin döneminde bir yerlere gelmedi mi? Siyaseti kullanıp kolay yollardan ilinde ya da ilçesinde söz sahibi olanları çok ama çok iyi biliyoruz. İş adamını da, gazetecisini de, siyasetçisini de hangi dönemde nasıl bir yerlere geldiler bu millette çok iyi biliyor.
Şu an yapılan ihaleleri AKP’lilerin alması kadar doğal ne var? Hangi CHP iktidarı belediyelerinde yapmış oldukları ihaleleri AKP’lilere veriyor bilen söylesin. Ya da başka partiler her neyse. Mesele ihaleleri AKP’lilerin alması değil, ne şartlarda ne kazanarak aldıkları.
Evet peşkeş çekiliyor, ancak peşkeş çekilen sadece devletin malları ya da işletmeleri değil, insanların beyinleri ve yürekleri de peşkeş çekiliyor. Kandırılıyorlar, sömürülüyorlar ve eziliyorlar insanlar. CHP’liler AKP’nin çektiği peşkeşler varsa eğer bunlardan da sorumlular. Dine saldırıp, manevi değerleri horlayıp insanları AKP’nin kucağına iterseniz sonuç bu olur. Adamlar istediklerini yapar istediği yeri istediğine verir ve halk da bunu destekler. Sende bağırır çağırırsın sokaklarda.
Asıl peşkeşi AKP değil, sen yapıyorsun ey CHP. Muhafazakar insanları korkutup AKP’ye peşkeş çekiyorsun. Sen bunu yıllardır yapıyorsun bu huyundan hiç ama hiç vazgeçmedin ki. Şimdi kalkıp tek çözüm sandık değil deme, yıllarca çözüm sandıkta dedin karşına AKP gibi devasa bir engel çıkınca şimdi ne demokrasi dinliyorsun ne sandık. Tutturmuşsun AKP’nin peşkeşlerini saydırıp duruyorsun. Tekrarlıyorum kim milletin malını yandaşına peşkeş çekiyorsa Allah belasını versin, ama senin dindar insanları peşkeş çekmene ne diyeceğiz?
Bunun cezasını çekmeye hazır mısın? Kendi döneminizdeki yolsuzlukların haddi hesabı yokken hangi insanı AKP’nin peşkeşleri ile ikna edeceksin."ASLINDA YOK BİRBİRİNİZDEN FARKINIZ, FARKINIZ TABELALARINIZ"