banner28

Sürücüler rahat nefes aldı

Derince ve Körfez ilçelerinde çeşitli dükkanlardan toplamda 35 bin TL değerinde kamyon ve otomobil lastiği çaldığı öne sürülen 3 kişilik aile polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sürücüler rahat nefes aldı

Derince ve Körfez ilçelerinde çeşitli dükkanlardan toplamda 35 bin TL değerinde kamyon ve otomobil lastiği çaldığı öne sürülen 3 kişilik aile polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

24 Ocak 2018 Çarşamba 13:10
Sürücüler rahat nefes aldı

Derince ve Körfez ilçelerinde oto lastik hırsızlığı yaptığı öne sürülen 3 kişilik aile polis ekipleri tarafından yakalandı. Alınan bilgiye göre Derince Deniz Mahallesinde 24 Aralık 2017 tarihinde meydana gelen olayda lastik dükkanına giren hırsızlar, 15 adet kamyon lastiği ve 3 adet kamyon jantı çaldıktan sonra kayıplara karıştı. 13 Ocak 2018 tarihinde yine Derince Çenedağ Mahallesinde bir lastik dükkanına giren hırsızlar, buradan da 20 adet otomobil lastiği çaldı. Aynı gün Körfez Hacı Osman Mahallesinde bulunan başka bir lastik dükkanına da girmeye çalışan hırsızlar, bu dükkanın alarmının çalması üzerine olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Adliyeye sevk edildiler

Meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları MOBESE ve güvenlik kamerası incelemelerinde hırsızların İstanbul’da ikamet eden 41 yaşındaki Ü.F. ile eşi 36 yaşındaki Y.F. ve çiftin çocukları 16 yaşındaki A.F. olduğunu tespit etti. Birlikte hırsızlık yapan ailenin dün sabah saatlerinde tekrar hırsızlık yapmak üzere Kocaeli’ne geldiği yönünde istihbarat gelmesi üzerine hemen harekete geçen polis ekipleri, aileyi Hereke mevkiinde yakaladı. Gözaltına alınan anne Y.F. ve baba Ü.F. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, 16 yaşındaki çocuk A.F. ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin toplam 35 bin TL değerinde hırsızlık yaptıkları öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 26.01.2018 13:00
Anahtar Kelimeler:
YakalandıHırsızlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38