BBP Genel Başkanı Destici, “Yorulmadan, korkmadan çalışmaya devam ediyoruz “

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi (BBP) 10. Olağan İl Kongresine katılmak üzere ilimize geldi.

BBP Genel Başkanı Destici, “Yorulmadan, korkmadan çalışmaya devam ediyoruz “

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi (BBP) 10. Olağan İl Kongresine katılmak üzere ilimize geldi.

09 Nisan 2021 Cuma 18:37
BBP Genel Başkanı Destici, “Yorulmadan, korkmadan çalışmaya devam ediyoruz “

Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve 322 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu il kongresinde mevcut Başkan Remzi Kaya yeniden başkanlık görevine seçildi. Kongreye BBP Genel Başkan Destici’nin yanı sıra BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Deva İl Başkanı Adem Koç, BBP İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtuna, BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, BBP Düzce İl Başkanı Engin Bedir, BBP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, BBP İzmit Kadın Kolları Başkanı Ayşe Meral, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve parti üyeleri katıldı.

“YERİMİZİ ASLA TERK ETMEDİK”

Kongrenin açılış konuşmasını yapan BBP İl Başkanı Remzi Kaya, “28 yıl önce Rahmetli Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 99 vatan, millet, bayrak ve İslam sevdalısının kurduğu BBP’liler olarak aynı inanç, aynı ideal ve aynı ülkü ile Şehit liderimizin ayak izlerine basarak, genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin öncülüğünde yılmadan, yorulmadan, korkmadan çalışmaya devam ediyoruz. Liderimizi on iki yıl önce şehit düşüren hainler kapalı kapıların ardındaki karanlık odalarda ellerini ovuşturarak, "Bu hareket lideriyle yaşayan bir harekettir, artık bitmiştir" diyenlere inat görev yerimizi asla terk etmedik” ifadelerini kullandı.

“HAREKETE GEÇME ZAMANI”

Sözlerine devam eden Kaya, “Daha önce her kademesinde görev yapma şeref ve onurunu yaşadığım partimizde yeni bir güç, yeni bir heyecan ve birbirinden değerli yeni bir yönetim kadrosu ile yeni onur ve şerefler yaşamak için ilk günkü heyecanla yeni bir besmele ile harekete geçme zamanıdır. Partimizi Kocaeli’nde birinci yapacak, genel ve yerel seçimlerde başarı sağlayacak, belediye kazanıp, kazanamadığı yerlerde kimin kazanacağını belirleyecek kadrolar, yol yürüyeceğimiz dava arkadaşlarım burada. İşlerine geldiğinde bize "ortak" diyen, gelmediğinde adımızı anmayan, başları sıkıştığında kapımızı çalan, rahat zamanlarında üvey evlat muamelesi yapanlar şunu bilsin ve duysunlar ki el açıp yalvaracağınız gün en yakın seçim günüdür” şeklinde konuştu

“HESABINI SORACAĞIZ”

Sözlerinin devamında Kocaeli’deki belediyeleri eleştiren Kaya, “Yine bu kenti yönetenler sadece kendi yandaş, candaş ve parti mensuplarına iş ve aş verip bu şehrin diğer çocuklarını işsiz, aşsız bırakmalarının, kendi eski partilileri sırf konuşmasın, sağa sola, başka partilere gitmesin diye hiçbir vasfı ve liyakati olmamalarına rağmen masa başı işlere, danışman ve koordinatör olarak getirilmesine, araç ve şoför tahsis edilmesinin hesabını soracağımızı bilsin” dedi.

“VAATLER MASAMDA DURUYOR”

Kaya konuşmasının sonunda “13 belediyeden birinin başka partiden olmasını bir tek yararı aralarındaki çekişme nedeni ile işçi maaşlarındaki artış oldu. Bu da iyi bir şey ama, Vallahide, billahi de sizin didişmelerinizden, çekişmelerinizden, birinizin işten attığını birinizin almasından bıktık, bıktık yahu. Sadece Büyükşehir Belediyesi ile Gebze, Gölcük ve derince başta olmak üzere birkaç belediye dışında iki yıldır hiçbir şey yapılmadı. Hepinizin 12 ilçe ve büyük şehir belediyelerinin masamda seçim vaatleri duruyor, kimin ne vaat edip ne yaptığını takip ediyoruz haberiniz olsun. Makamlar şov yeri, didişme yeri değil; halka adilce hizmet etme yeridir” dedi.

“SEÇİM BARAJI KALDIRILMALI”

Kaya’nın ardından konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bizim ittifakımız kendi vatanına sahip çıkan bu milletin kurduğu bir ittifaktır. Bizim ittifakımız bir proje ittifakı değildir. Cumhur İttifakı 15 Temmuz’da meydanlarda kurulmuştur. Milletin seçtiklerine karşı çıkanlara asla sessiz kalamayız. Seçime katılan her partiye adil bir şekilde destek verilmesi gerekiyor. Yüzde 10 oy alan bir parti meclis üyesi çıkaramıyor. Barajın burada da kaldırılması gerekiyor. Türkiye’nin öncelikle darbeci anayasadan kurtulmuş, sivil bir anayasaya kavuşması gerekiyor” dedi.

“SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

Pandemi şartları altındayız. Vatandaşlarımızın kurallara uyması gerekiyor. Tabi kuralı koyanlar önce kendileri uyacak. Burada bir yanlışlık varsa bunun düzeltilmesi gerekiyor. Buraya gelmeden önce Kocaeli Valimizi ziyaret ettik. Kendisi benim hemşerim olur. Kendisi bana ‘Biz bu dönemde istihdamı yüzde 55 artırdık, işsizlik 45 azaldı’ dedi. Bu dönemde zorlu şartlara rağmen istihdam oluşturan sanayicimizin elinden tutulmalıdır. Bu vatana, insanımıza kim hizmet ediyorsa onun sonuna kadar yanındayız.” şeklinde konuştu.

ASİL YÖNETİM

Remzi Kaya, Metehan Küpçü, Murat Ağçay, Murat Şenel, Davut Eşe, Davut Karayel, Selim Öztürk, Fatih Ekmekçioğlu, Yücel Yıldız, Sevgi Kaya, Mehmet Oktor, Tutku Tümer, Avni Şimsek, İshak Yoldaş, Mustafa Oğuz, Gökhan Türkkanı, Adem Çeremen,Selinay Betük Kaval, Zülfikar Şahin, Yüksel Ayık, Ünal Özkuttaş, Necmettin Şah Ayyıldız, Ecevit Eti, Kaan Şengil, Zuhal Kocamanoğlu, Orhan İlhan Kaptan, Ozan Sarıtaş, Sedat Keser, Bayram Alagöz, Havva Eti, Ali Alper Yönter

ÜST KURUL DELEGE LİSTESİ

Remzi Kaya, Gökhan Aladağ, Metehan Küpçü, Davut Eşe, Bayram Kurtaran, Ali Osman Tercan, Gökmen Türkkanı, Mehmet Oktar, Sevgi Kaya, Murat Ağçay, Mehmet Korkmaz, Zülfikar Şahin, Tutku Tümer, Nail Aykız, Necmettin Şahyıldız, Sedat Ayhan, Fatih Ekmekcioğlu, Yüksek Ayık, Hasan Basri Ataseven, Gökhan Türkkanı, Davut Karayel, Gafur Çeker, Kazım Yeşil, Şahin Akpınar, Özkan Gedik, Kamil Pehlivanoğlu, Selim Öztürk, Yücel Yıldız, Murat Şenel,

DİSİPLİN KURULU

Sedat Ayhan, Nail Aykız, Suat Köse

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38