banner28
banner23
banner36

Başkan Baran, önemli isimleri ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca önemli isimleri makamında ağırladı. Ziyaretlerde kentle ilgili görüş alışverişinde de bulunuldu

Başkan Baran, önemli isimleri ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta boyunca önemli isimleri makamında ağırladı. Ziyaretlerde kentle ilgili görüş alışverişinde de bulunuldu

10 Şubat 2018 Cumartesi 14:04
Başkan Baran, önemli  isimleri ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, günün büyük bir bölümünü halkla iç içe geçirirken, makamında olduğu zamanlarda da ziyaretçileri kabul ediyor. Başkan Baran, hafta boyunca Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, AK Parti İl Başkanı İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İlçe Başkanı Şener Söğüt’ü ağırladı.

KAYMAKAM CAN DA GELDİ

Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında ayrıca; İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı da yer aldı. Gelen her ziyaretçi ile yakından ilgilenen Başkan İsmail Baran, ilk olarak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan’ı ağırladı. Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette, fikir alışverişinde bulunuldu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise İlçe Başkanı Şener Söğüt ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkan İsmail Baran’ı ziyaret etti. Umre dönüşü ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını belirten İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı il kongresine az bir süre kaldığını hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Başkan Baran daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale’yi makamında ağırlarken, sonraki ziyaretçisi ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram oldu. Görüşmede, hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine karşılıklı görüş alıverişin de bulunuldu. Başkan Baran, son olarak Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı ve ekibini ağırladı.

Son Güncelleme: 15.02.2018 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38